Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuma saplanmak

Rüyada kuma saplanmak

Rüyada kuma saplanmak yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, kazancının azalacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kuma saplanmak gördüyseniz:

  • Kaba davranışları olan bir kişinin aklınızı karıştırmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada kuma saplanmak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına delalet eder.

Rüyada kuma uzanmak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine delalet eder.

Rüyada üstüne kuma getirmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, zor durumlara düşeceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuma battığını görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuma tırmanmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına işarettir.

Rüyada kuma oturmak yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin üzerine kuma getirmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine kuma gitmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments