Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde kuma gömülmek

Rüyada denizde kuma gömülmek

Rüyada denizde kuma gömülmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına işaret eder.

Rüyada denizde kuma gömülmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz.

Rüyada denizde kuma gömülmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kuma gömülmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, kötülüklerden uzak olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada denizde kuma batmak plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına tabir olunur.

Rüyada deniz kumuna gömülmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına inanılır.

Rüyada denize gömülmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada kuma oturmak kötü haberler alınacağına, ulvi kimse haline geleceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına alamet eder.

Rüyada kuma çakılmak her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstüne kuma getirmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments