Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuma yazı yazmak

Rüyada kuma yazı yazmak

Rüyada kuma yazı yazmak hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, insanların takdirine mazhar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuma yazı yazmak gördüyseniz:

  • Hassas yapıdasınız.

Rüyada kuma yazı yazmak yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada kuma isim yazmak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuma görmek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, yaşamına renk geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstüne kuma gelmesini görmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa alamet eder.

Rüyada kuma almak olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, başarılarının daim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuma olarak evlendiğini görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağını kuma gömmek yeni bir işe girileceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirmek onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments