Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin kuma getirdiğini görmek

Rüyada eşinin kuma getirdiğini görmek

Rüyada eşinin kuma getirdiğini görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, satışların düşeceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, gözyaşının dineceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin kuma getirdiğini gördüyseniz:

  • İyi bir anlaşma istediğiniz sonuçları ortaya çıkartmayabilir veya siz, genel anlamda bir memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına işaret eder.

Rüyada eşinin kuma getirdiğini görmek kafasına göre birini bulacağına, zor durumlarda kalacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin üzerine kuma getirmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada eşine kuma getirmek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına delalettir.

Rüyada kuma getirmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine yorulur.

Rüyada kocasının kuma getirdiğini görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzerine kuma getirmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments