Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kuma gitmek

Rüyada birine kuma gitmek

Rüyada birine kuma gitmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada birine kuma gitmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya işleri sonlandırmak isteyebilir ya da tamamlanması gereken iş veya konuları sonuçlandırabilirsiniz.

Rüyada kuma gitmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine kuma gitmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuma almak kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, sıkıntıya düşüreceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuma oturmak endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük başarılara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuma görmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kuma düşmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine delalettir.

Rüyada kuma getirmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments