Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuma oturmak

Rüyada kuma oturmak

Rüyada kuma oturmak dünya mallarının çoğalacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kuma oturmak gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmaya eğilimlisiniz.

Rüyada kuma oturmak zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasının kuma getirdiğini görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, kırgınların barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuma olduğunu görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine alamet eder.

Rüyada kuma bulanmak dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada kuma gelmesini görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına işarettir.

Rüyada birine kuma gitmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, karısının çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kuma yatmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına işaret eder.

Rüyada kuma düşmek sıkıntılarını arkasında bırakacağına, işlerinin başarılı olacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments