Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuma gittiğini görmek

Rüyada kuma gittiğini görmek

Rüyada kuma gittiğini görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada kuma gittiğini gördüyseniz:

  • Bedensel olarak kendinizi fazla hareketsiz hissedebilirsiniz.Bunun sonucunda bazı egzersizlere yönelmeniz mümkün.

Rüyada üstüne kuma getirmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine işarettir.

Rüyada ayağını kuma gömmek kariyer planının altüst olacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kuma gelmesini görmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, rahata ereceğine, mutlu olacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada eşine kuma getirmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına tabir olunur.

Rüyada kuma battığını görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada eşinin kuma getirdiğini görmek dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuma basmak yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kuma bulanmak inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments