Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum içinde bozuk para görmek

Rüyada kum içinde bozuk para görmek

Rüyada kum içinde bozuk para görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kum içinde bozuk para gördüyseniz:

  • Sağlığınız yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada kum içinde bozuk para görmek dertlerinin unutulacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada kumdan bozuk para toplamak zengin olunacak bir işe girileceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kum içinde para bulmak emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına delalettir.

Rüyada kumun içinde para bulmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına inanılır.

Rüyada denizin içinden bozuk para toplamak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinden bozuk para toplamak borçlarını ödeyip kurtulacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cüzdanın içinde bozuk para görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde bozuk para görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments