Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum yemek görmek

Rüyada kum yemek görmek

Rüyada kum yemek görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kum yemek gördüyseniz:

  • Bir ilişkide beklediğiniz karşılığı görememeniz ya da size verilen sözlerin tutulmaması olasıdır.

Rüyada kum yemek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kum yemek görmek kazancın her geçen gün daha da artacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada deniz kumu yemek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Rüyada üstünde kum görmek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına tabir olunur.

Rüyada kum üzerinde yatmak hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir avuç kum görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz deniz kumu görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, kötü olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada deniz kenarında kum görmek çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, daha bir sevileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments