Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumda yatmak

Rüyada kumda yatmak

Rüyada kumda yatmak kötü günleri arkasında bırakacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, zaaflarına kapılacağına, umutsuz olacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına yorulur.

Rüyada kumda yatmak gördüyseniz:

  • Özel bir kişi yeteneklerinizi veya ortaya koyduklarınızı takdir edebilir ya da size bazı önerilerde bulunabilir.

Rüyada kum üzerinde yatmak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kum üstünde yatmak elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına rivayet eder.

Rüyada kumda yatmak işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine işarettir.

Rüyada kumun üstünde yatmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kumda koşmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kumda kaymak garanti olacak makama oturacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine inanılır.

Rüyada kumdan ev görmek ayrılanların kavuşacağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kum cekmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments