Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katran tükürmek

Rüyada katran tükürmek

Rüyada katran tükürmek yani babasına benzeyeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, amaçlarına nail olacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, borç batağına düşeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada katran tükürmek gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz gereken konulara şu an zaman ayıramazsanız, ileride dağıtılacak ödüllerden pay almanız zor olabilir.

Rüyada katran tükürmek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine delalet eder.

Rüyada katran içmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada katran yemek girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada katran görmek başarılı ve kazançlı olacağına, başarının düşeceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına inanılır.

Rüyada katran kusmak mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına işarettir.

Rüyada katrana bulanmak bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, bazı kayıplar olabileceğine işarettir.

Rüyada katrana batmak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada diş tükürmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments