Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum serpmek

Rüyada kum serpmek

Rüyada kum serpmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, kişinin iyi hale geleceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, şeref ve rütbeye, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine yorulur.

Rüyada kum serpmek gördüyseniz:

  • Genelde olayların gelişiminde kendinize hakim olabiliyorsunuz.

Rüyada kum serpmek düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, başarılarının devamlı olacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına alamet eder.

Rüyada su serpmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine yorulur.

Rüyada yüze su serpmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, hak yolunu bulacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına yorulur.

Rüyada şeker serpmek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada ekmeğe tuz serpmek kazancının eksilmeyeceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, masa başı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pirinç serpmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kafasının karışacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada yola tuz serpmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve tuz serpmek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments