Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum süpürmek

Rüyada kum süpürmek

Rüyada kum süpürmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, yeni bir yol çizileceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kum süpürmek gördüyseniz:

  • Kendinizi farklı düşünmek için zorlamalısınız.

Rüyada kumu süpürmek güzel haberler alacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine işarettir.

Rüyada kum süpürmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gübre süpürmek derdin sona ereceğine, makam sahibi olacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına işarettir.

Rüyada ölünün evini süpürmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada ölen kişinin evini süpürmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada türbe süpürmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir başkasının evini süpürmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağı süpürmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments