Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbe süpürmek

Rüyada türbe süpürmek

Rüyada türbe süpürmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalettir.

Rüyada türbe süpürmek gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak vererek, aslında tereddütleriniz olmasına rağmen, bazı konularda harekete geçme zorunluluğu hissedebilirsiniz.

Rüyada türbe süpürmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada türbeyi süpürmek elde bulunan imkânların artacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada abdulkadir geylani türbesini görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada türbede konuşmak yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına inanılır.

Rüyada telli baba türbesini görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada türbe gezmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zat türbesi görmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, gelirinin artacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil türbeyi görmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments