Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının evini süpürmek

Rüyada bir başkasının evini süpürmek

Rüyada bir başkasının evini süpürmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına alamet eder.

Rüyada bir başkasının evini süpürmek gördüyseniz:

  • Sonra çok sıkıntı çekersiniz.

Rüyada evin içini süpürmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, kişiye hep umut olacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının evini süpürmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına işaret eder.

Rüyada komşusunun evini süpürmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine delalettir.

Rüyada evinin süpürdüğünü görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, bereketli işler yapacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına delalet eder.

Rüyada evin süpürdüğünü görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, hedeflerini tutturacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin evini süpürmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin etrafını süpürmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine inanılır.

Rüyada evini süpürmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, hayat boyu çok sevileceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments