Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gübre süpürmek

Rüyada gübre süpürmek

Rüyada gübre süpürmek yoksul için zenginliğe, maddi konuda zayıflayacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, geçiminin yerinde olacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gübre süpürmek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hassas durumlar oluşabilir.

Rüyada gübre süpürmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada hayvan gübresi görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına rivayet eder.

Rüyada gübre temizlemek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hayvan gübresi taşımak kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk gübresi görmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına rivayet eder.

Rüyada sığır gübresi görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, insanlarla uyumunun artacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına işarettir.

Rüyada köpek gübresi görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, sürekli bağırıp çağıracağına delalettir.

Rüyada gübre satın almak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments