Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumu süpürmek

Rüyada kumu süpürmek

Rüyada kumu süpürmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ağlayacağına, strese gireceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kazancının azalacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına inanılır.

Rüyada kumu süpürmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya romantik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada kumu süpürmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kum süpürmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlığı süpürmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada kar süpürmek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cami önü süpürmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada boş ev süpürmek olaylı günler geçireceğine, elindekileri de yitireceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dükkanın önünü süpürmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments