Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum dökmek

Rüyada kum dökmek

Rüyada kum dökmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, zarar etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kum dökmek gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz haksızlığa uğrayabilirsiniz.

Rüyada kum dökmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına alamet eder.

Rüyada böbrek kumu dökmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, takdir toplayacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına inanılır.

Rüyada evde kum temizlemek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına yorulur.

Rüyada kum yılanı görmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kumu eşelemek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına delalet eder.

Rüyada deniz kum almak bol kazanç elde edileceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına yorulur.

Rüyada kumun döküldüğünü görmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kumda yatmak ele geçen fırsatların hayır getireceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, borçlarını bitireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments