Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz kum almak

Rüyada deniz kum almak

Rüyada deniz kum almak epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz kum almak gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz kumlu deniz görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz kum almak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada kum ve deniz görmek sabit geliri olacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz deniz kumu görmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, sürekli bağırıp çağıracağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz kumu yemek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz kumu kazmak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada deniz kumuyla oynamak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, sevdikleri ile kavuşacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kumlu denizde yüzmek hilekar ve zayıf tanıdığa, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments