Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumun döküldüğünü görmek

Rüyada kumun döküldüğünü görmek

Rüyada kumun döküldüğünü görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumun döküldüğünü gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsenmemesi gereken şeyleri daha dikkatli ele almak gerekiyor olabilir.

Rüyada kumun içine gömülmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada kumdan tepeye tırmanmak doğruluktan ayrılmayacağına, keyifli sohbetler edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine inanılır.

Rüyada kum hortumu görmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada bir kamyon kum görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada evin önünde kum görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına delalet eder.

Rüyada kumdan dağ görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kum tükürmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kum almak çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments