Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum yılanı görmek

Rüyada kum yılanı görmek

Rüyada kum yılanı görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, duraklama yaşanacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada kum yılanı gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da ilişkiler sonlanabilir veya zorlanabilir.

Rüyada kum yılanı görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumun içinde yılan görmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, hak yolunu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumda yılan görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kumda oynamak kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, herkesin takdirini toplayacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına rivayet eder.

Rüyada taşlı kum görmek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kum içinde para bulmak yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına yorulur.

Rüyada kumun üzerinde yürümek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kum kazmak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments