Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada külot saklamak

Rüyada külot saklamak

Rüyada külot saklamak güzel günlerin sona ereceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada külot saklamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı ihtimalinizi sorgulayabilirsiniz.

Rüyada külot saklamak işlerini tek başına yöneteceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dantel külot görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada külot istemek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada külotla gezmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine rivayet eder.

Rüyada yeni külot almak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yeni külot giymek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor külot görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, atılan adımların zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada ten rengi külotlu çorap görmek insanlarla tartışacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, çok ünlü bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments