Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada külotla gezmek

Rüyada külotla gezmek

Rüyada külotla gezmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada külotla gezmek gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizde satıcılara karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada külotla gezmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz külotlu çorap görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada külotu ters giymek elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada renkli külot görmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına işaret etmektedir.

Rüyada lekeli külot görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada bir sürü külot görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine işarettir.

Rüyada kırmızı külot hediye almak işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada külot kaybetmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments