Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada külot istemek

Rüyada külot istemek

Rüyada külot istemek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, doğru yatırımlar yapacağına, kendi işine sahip olacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada külot istemek gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada külot istemek onları koruyup kollayacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil külot görmek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz dantel külot görmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek külotu giymek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı külot görmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sütyen ve külot görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine delalettir.

Rüyada kırmızı külotlu çorap görmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada bebek külodu görmek verdiği vaatleri yerine getireceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments