Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantel külot görmek

Rüyada dantel külot görmek

Rüyada dantel külot görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dantel külot gördüyseniz:

  • Detaycı olmanız yanlışların önünü kesebilir.

Rüyada dantelli külot görmek zarar edeceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dantel külot görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah dantelli külot görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz dantel külot görmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına delalettir.

Rüyada kırmızı külot görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada temiz külot giymek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada yeni külot giymek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı külot giymek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bolluk ve bereket göreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments