Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada külot aldığını görmek

Rüyada külot aldığını görmek

Rüyada külot aldığını görmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada külot aldığını gördüyseniz:

  • Oldukça yüksek riskli veya tehlikeli konulardan başarı elde etme olasılığı çok düşük olabilir.

Rüyada külot aldığını görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına alamet eder.

Rüyada siyah külot giymek gözyaşına ve kedere boğulacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada külot görmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına işarettir.

Rüyada külot çıkarmak iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada mavi külot görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, fakirlerin güleceğine işarettir.

Rüyada külot asmak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, hayaline kavuşacağına, onların önüne geçeceğine alamet eder.

Rüyada külotla gezmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının külotunu giymek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments