Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada külot asmak

Rüyada külot asmak

Rüyada külot asmak amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına işarettir.

Rüyada külot asmak gördüyseniz:

  • Sadece öğleden sonra modumuz bir miktar düşebilir.

Rüyada külot asmak her zaman çok mutlu olacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada renkli külot görmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil külot giymek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada pazardan külot almak bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, tüm sorunlarının biteceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada külot sütyen görmek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada külotunu çıkarmak hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atlet külot görmek ayaklandıracağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine delalettir.

Rüyada iç külot görmek varlıklı kimse olacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments