Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi külot görmek

Rüyada mavi külot görmek

Rüyada mavi külot görmek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, yarasını saracağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine işarettir.

Rüyada mavi külot gördüyseniz:

  • Kafanızda sadece bazı hedefleriniz var.

Rüyada mavi külot görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada külot yıkamak uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak külot görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada yeni külot görmek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, zorlukları atlatacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı külotlu çorap görmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına inanılır.

Rüyada külot giymemek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine inanılır.

Rüyada beyaz külotlu çorap giymek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, arabuluculuk yapılacağına yorulur.

Rüyada külot yakmak sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments