Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kullanılmış jilet görmek

Rüyada kullanılmış jilet görmek

Rüyada kullanılmış jilet görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, tecrübelerini aktaracağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kullanılmış jilet gördüyseniz:

  • Başkalarının zamanına veya sorunlarına ya da konularına göre davranabilir veya program yapabilirsiniz.

Rüyada kullanılmış jilet görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kollarına jilet atmak büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada jilet yemek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada jiletle bıyık almak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada jiletle saç kesmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına tabir olunur.

Rüyada saçını jiletle kesmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada jilet kesiği görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına delalettir.

Rüyada elini jiletle kesmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments