Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kule görmek

Rüyada kule görmek

Rüyada kule görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kule gördüyseniz:

  • Genel olarak sevimli bir yapıdasınız.

Rüyada demir kule görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kule çıkmak gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulede oturmak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada kuleden atlamak eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek kuleye çıkmak pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuleye tırmanmak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eyfel kulesine çıkmak ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yüksek kuleye tırmanmak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, onun yolundan ayrılmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments