Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pisa kulesi görmek

Rüyada pisa kulesi görmek

Rüyada pisa kulesi görmek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, çok büyük paralar kazanacağına, dirliğin bozulabileceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, bolluğa kavuşacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pisa kulesi gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamalardan kaçının.

Rüyada pisa kulesi görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada köpek pislerken görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elbisenin pislendiğini görmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına yorulur.

Rüyada eli pislenmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada altını pisletmiş bebek görmek kazancın artacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına delalettir.

Rüyada altına pisleyen bebek görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini pislerken görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, işlerinin aksayacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada insanı pis görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments