Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kule vinç görmek

Rüyada kule vinç görmek

Rüyada kule vinç görmek kötülüklerden uzak olacağına, kafasını toparlayamayacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, itibarının ve makamının artacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kule vinç gördüyseniz:

  • Meslektaş, müşteri ya da diğer yakınlarınızla farklılıklarınızı görmezden gelebilirseniz huzuru yakalayabilirsiniz.

Rüyada kule vinç görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, başka kimselere de yardım edeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada vinçten düşmek aile işlerinin başına geçeceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada vinç görmek herşeyin fazlasına kavuşacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, kızına daima sahip çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vinçe binmek yaşam tecrübesi edineceğine, işlerini tek başına yöneteceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada vinç kazası görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada galata kulesini görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada saat kulesi görmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza işaret etmektedir.

Rüyada galata kulesi görmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments