Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kule yapmak

Rüyada kule yapmak

Rüyada kule yapmak gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, mallarının artacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kule yapmak gördüyseniz:

  • Karmaşık görünen bir iş, gayrimenkullerle ilgili ya da ailesel bir konu netlik kazanabilir.

Rüyada kule yapmak hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kule çıkmak iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine işarettir.

Rüyada kulede oturmak çok büyük sıkıntıya düşeceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada eyfel kulesi görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine alamet eder.

Rüyada kuleye tırmanmak işleri büyütme sürecine girileceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına delalet eder.

Rüyada yıkılan kule görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine inanılır.

Rüyada kule görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada galata kulesi görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments