Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulaktan kir çıktığını görmek

Rüyada kulaktan kir çıktığını görmek

Rüyada kulaktan kir çıktığını görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulaktan kir çıktığını gördüyseniz:

  • Uzun zamandır gizlilik içinde ya da fark edilmeden gerçekleştirdiğinizi düşünmeye başladığınız yorucu uğraşlarınızın karşılık ya da ödülleri yüzünü göstermeye başlayabilir.

Rüyada kulaktan kir çıktığını görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulaktan kir çıkartmak çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kulaktan kir çıkması görmek hasret ve özlem gidereceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına işarettir.

Rüyada kulaktan taş çıktığını görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada kulaktan kurtçuk çıktığını görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kulaktan kurt çıktığını görmek bir anda yükseleceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulaktan böcek çıktığını görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulaktan öpülmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile içinde husumet gelişeceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments