Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulaktan vurulmak

Rüyada kulaktan vurulmak

Rüyada kulaktan vurulmak maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, insanların hayranlığını kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulaktan vurulmak gördüyseniz:

  • Öfkelenmek yerine, meşguliyetlerinizi arttırmalı veya sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Rüyada kulaktan iğne vurulmak saadetinin yükseleceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, sürekli bağırıp çağıracağına yorulur.

Rüyada kulaktan vurulmak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine rivayet eder.

Rüyada kulaktan kir çıktığını görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kulaktan irin aktığını görmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulaktan yaralanmak başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, karşılıksız bırakmayacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına tabir olunur.

Rüyada kulaktan ameliyat olmak aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada kulaktan öpülmek elde edilecek menfaatlere, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kulaktan kurt çıktığını görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments