Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulaktan yaralanmak

Rüyada kulaktan yaralanmak

Rüyada kulaktan yaralanmak bazı girişimlerde bulunacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, ruhlarına mevlit okutacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulaktan yaralanmak gördüyseniz:

  • Düşündüklerinizin gerçekleşmemesi sizi telaşlandırmasın kendinizi sakinleştirebilecek birşeyler bulmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada kulaktan yaralanmak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada kulaktan kulağa konuşmak maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, rakiplerini alt edeceğine alamet eder.

Rüyada kulaktan ısırılmak büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, işlerin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kulaktan böcek çıkarmak kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kulaktan kurt çıktığını görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulaktan pamuk çıkarmak rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulaktan kir çıktığını görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulaktan iğne vurulmak kendisine olan güveninin azalacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments