Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek kulaklı tavşan görmek

Rüyada tek kulaklı tavşan görmek

Rüyada tek kulaklı tavşan görmek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada tek kulaklı tavşan gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı endişeler olabilir.

Rüyada tek kulaklı tavşan görmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulaksız tavşan görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada tavşan kulağı görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine alamet eder.

Rüyada tek kulakta küpe görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine tabir olunur.

Rüyada tek kulağa küpe takmak kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, kötü günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan ve güvercin görmek maddi durumunun düzeleceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşan yemeği görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz tavşan hediye almak her şeyin yolunda gideceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments