Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulaklı yılan görmek

Rüyada kulaklı yılan görmek

Rüyada kulaklı yılan görmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulaklı yılan gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden nefret uyandıracak davranışlar gelebilir.

Rüyada kulaklı yılan görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına işaret eder.

Rüyada kulaksız tavşan görmek zor bir duruma düşüleceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin kulağında küpe görmek mutlu günler göreceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kulağını temizlemek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, özel hayatının renkleneceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada kulağa giren böcek görmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, yanlış işlere girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada kulağının düştüğünü görmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kulağını karıştırmak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulağı kirli görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments