Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin kulağında küpe görmek

Rüyada sevgilinin kulağında küpe görmek

Rüyada sevgilinin kulağında küpe görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin kulağında küpe gördüyseniz:

  • Geçmiş hataları affetmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin kulağında küpe görmek aile bireylerinin arasının açılacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına delalettir.

Rüyada kulak küpesi görmek güzel bir evlilik yaşanacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulak ve küpe görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine işarettir.

Rüyada tek kulakta küpe görmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin kulağında küpe görmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına yorulur.

Rüyada kulağına küpe takmak rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına inanılır.

Rüyada kulağında küpe çıkarmak yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada kulağa altın küpe takmak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments