Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kulağını temizlemek

Rüyada birinin kulağını temizlemek

Rüyada birinin kulağını temizlemek rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kulağını temizlemek gördüyseniz:

  • Yaşam alanınızı geliştirmenin yollarını aramanız gerekebilir.

Rüyada kulak içi temizlemek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kulaklarını temizlemek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulak temizlemek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, gün yüzü görmeyeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada kendi kulağını temizlemek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, sıkıntılar son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulak kılı temizlemek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına işarettir.

Rüyada kulak temizlediğini görmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kulağını temizlemek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, huzursuz olacağına tabir olunur.

Rüyada kulağını temizlediğini görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments