Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağının düştüğünü görmek

Rüyada kulağının düştüğünü görmek

Rüyada kulağının düştüğünü görmek kazancın devamlı olacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kulağının düştüğünü gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler planlarda değişiklik gerektirebilir.

Rüyada kulağının düştüğünü görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, eşi ile arasının açılacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kulağından öpmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine inanılır.

Rüyada kulak iltihabı görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine işaret eder.

Rüyada kulak koparmak böylece büyük kazançlar elde edileceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada kulağından küpe çıkarmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek kulaklı tavşan görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kulak akıntısı görmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulağından kir çıktığını görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments