Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağını karıştırmak

Rüyada kulağını karıştırmak

Rüyada kulağını karıştırmak uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, gülüp eğleneceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına işarettir.

Rüyada kulağını karıştırmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya duygusal hayatınızı ilgilendiren ilişkilerinizde sıkıntılar yaşanabilir.

Rüyada kulağını karıştırmak başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, kafasını toparlayamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada kulak karıştırmak yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evi karıştırmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına inanılır.

Rüyada salça karıştırmak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin telefonunu karıştırmak zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine alamet eder.

Rüyada çöp kutusu karıştırmak hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kına karıştırmak elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına alamet eder.

Rüyada kum karıştırmak çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments