Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak yarası görmek

Rüyada kulak yarası görmek

Rüyada kulak yarası görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, yaptığı işte sivrileceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada kulak yarası gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru kullanmalısınız.

Rüyada kulağı yara görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulak arkasında yara görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulağında yara görmek zorluğa düşeceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kulağının yara olduğunu görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulağın yara olduğunu görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye delalet eder.

Rüyada kulağından yaralanmak sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına tabir olunur.

Rüyada kulak yarası görmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kulakta yara görmek isteklerini yerine getireceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments