Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağından yaralanmak

Rüyada kulağından yaralanmak

Rüyada kulağından yaralanmak karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, başının ağrıyacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, zararların üst üste geleceğine tabir olunur.

Rüyada kulağından yaralanmak gördüyseniz:

  • İyimserliğinizi kontrol altında tutmanız her açıdan iyi olabilir.

Rüyada kulakta yara görmek böyle işlere kalkışacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, işlerinin kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada kulak yarası görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına işarettir.

Rüyada kulağından yaralanmak sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kulak arkasında yara görmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada kulağının yara olduğunu görmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada kulağı yara görmek ticarette şansının yaver gideceğine, kişinin başarılarının artacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına işaret eder.

Rüyada kulağın yara olduğunu görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada kulağında yara görmek kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments