Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak arkasında yara görmek

Rüyada kulak arkasında yara görmek

Rüyada kulak arkasında yara görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, yurtdışına gidileceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulak arkasında yara gördüyseniz:

  • Zihinsel yapınızın çok aktif olması nedeniyle altından kalkamayacağınız hiçbir sorun gözükmüyor.

Rüyada kulak arkasında yara görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kulağının arkasını görmek kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada kulağın yara olduğunu görmek problemlerini çözeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulağında yara görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, üzgün olacağına inanılır.

Rüyada kulakta yara görmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulağından yaralanmak deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kulağının yara olduğunu görmek işsizseniz işe gireceğinize, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağı yara görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments