Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağın yara olduğunu görmek

Rüyada kulağın yara olduğunu görmek

Rüyada kulağın yara olduğunu görmek güzel bir iş fırsatına, hayatın belli bir düzene oturacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulağın yara olduğunu gördüyseniz:

  • Farklı bir alanda maceraya atılmanıza neden olacak beklenmedik fırsatlar ya da olanaklar söz konusu olabilir.

Rüyada kulağı yara görmek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, tövbe etmeden vefata, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına işaret eder.

Rüyada kulak yarası görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulağın yara olduğunu görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulağının yara olduğunu görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada kulak arkasında yara görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, aldığı borçların katbekat artacağına işaret eder.

Rüyada kulakta yara görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, kazancının artacağına, alamet eder.

Rüyada kulağında yara görmek merdiven atlayacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada kulağından yaralanmak onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments