Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağı yara görmek

Rüyada kulağı yara görmek

Rüyada kulağı yara görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, hayat boyu çok sevileceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine tabir olunur.

Rüyada kulağı yara gördüyseniz:

  • Sizi kötü duruma sokmak isteyen ya da seçimlerinizi eleştiren kişileri ciddiye almamalısınız.

Rüyada kulağının yara olduğunu görmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kulakta yara görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada kulağından yaralanmak umutlarının da tükeneceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine yorulur.

Rüyada kulağı yara görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada kulağında yara görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulak arkasında yara görmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada kulağın yara olduğunu görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, herkesin desteğinin alınacağına delalettir.

Rüyada kulak yarası görmek çok güzel günler geçireceğine, yeni insanlarla tanışacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments