Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağının yara olduğunu görmek

Rüyada kulağının yara olduğunu görmek

Rüyada kulağının yara olduğunu görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, yeni bir yol tutulacağına işaret eder.

Rüyada kulağının yara olduğunu gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin ediyor.

Rüyada kulakta yara görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına inanılır.

Rüyada kulak yarası görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulağının yara olduğunu görmek rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada kulağından yaralanmak donanımlı kılacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kulağında yara görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, büyük tartışmaların yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kulağı yara görmek daha sık bir araya geleceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına inanılır.

Rüyada kulağın yara olduğunu görmek tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, engel teşkil edeceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulak arkasında yara görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, sırların ortaya çıkmasına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments