Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağında yara görmek

Rüyada kulağında yara görmek

Rüyada kulağında yara görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada kulağında yara gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, verilmiş ya da verilecek sözlerin veya evrak işlerinin ileride hiçbir sorun yaşanmayacak şekilde detaylandırılarak ele alınması gerekiyor.

Rüyada kulağından yaralanmak yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kulak yarası görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, variyetini çoğaltacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulağı yara görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, zengin için yoksulluğa, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada kulağının yara olduğunu görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına inanılır.

Rüyada kulak arkasında yara görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına alamet eder.

Rüyada kulağın yara olduğunu görmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, başarıların çoğalacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulakta yara görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine delalet eder.

Rüyada kulağında yara görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, keyiflerinin yerinde olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments