Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağın şiştiğini görmek

Rüyada kulağın şiştiğini görmek

Rüyada kulağın şiştiğini görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, insanların hayır dualarının alınacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine rivayet eder.

Rüyada kulağın şiştiğini gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği, durumunuzda istikrarı sağlamanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada kulak şiştiğini görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kulağının şiştiğini görmek iyi halin geleceğine, verimin kaçacağına, elindeki işi rayına oturtacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulağın şiştiğini görmek istediği evde oturacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yün ve şiş görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün şiştiğini görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, zorlukların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada şiş kebap yemek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağının şiştiğini görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, çok daha büyük adımların atılacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada göbeği şiş görmek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, haram mala, çok büyük üzüntüler duyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments